arkadaşlar izmir undergrounddan tanıdığımız Mentalite&Makbuz ve Mecra adlı Mc'lerimiz Ayazstyle adlı Mc ye diss attı ve bunun karşılığında Ayazstyle bu arkadaşlarımıza hakaret davası açtı şimdi size Mentalite'nin konu hakkında yapıtığı açıklamayı sunuyorum takdir sizin...
BENİM DERDİM NE? benim sorunum ben eski grubumdayken Ayaz dedidiğimiz şahısın stüdyosunda albüm yapıyordum ve albüm sırasında gruptan ayrıldım,daha sonra 2 hafta 1 şarkınn mix ini bekledim ve Ayaz'a 2-3 defa mesaj attım ne zman biter diye, telefonuma 'albümünü vermiyorum'diye bi mesaj geldi,durcaksın orda arkadaşım saygı cart curt bir köşeye sen kim oluyosunda benim albümümü gasp ediyosun?ben ne yollar yürüdüm neler gördüm sanamı papuç bırakçam,ve öylede yaptım albümümün beatlerini aldım bu şahıstan,1 hafta sonra bana verdiği beatlerin free olduğunu ve internet sitelerinde dolaştığını gördüm,bunu söyledim kendisine ve yeni beatler attı onlarda free çıktı,ben bunlar yaşanırken hiç kimseyi karıştırmadım olaya ama bunu söyliyim eğer biraz daha başım ağrırsa ve o beatler elime geçmezse iş farklı bir boyuta geçicek.ben ya o beatleri alırım yada öldürürsün beni vermezsin bu kadar basit,BEN ÖLMEDEN O BEATLERİ SANA BIRAKMAM !! sende çok iyi biliyosunki ölümden bir gıdım bile korkum yok,herkeste bilir bunu,bu sana son uyarım,ve bu kadar insanın gözü önünde söylüyorum bunları,herkes şahit...
VE BU DİSS TEN DOLAYI AYAZSTYLE TARAFINDAN BİZE MAHKEME AÇILMIŞTIR,RAP'E RAP'LE CEVAP VERİLİR DOSTUM BUNU BİL
Çok Konuşmak Yanlışımsa Bende Bugün Suskunum - Sitem Depresif