- Öncelikle seni iyi bir şekilde tanıyabilir miyiz AnÇee ? Tanımayanlar için
Öncelikle En Cok Sorulan Soru Gerçek İsminmi Diye Onu Merak Edenlere İletiyorum Anıl Ateşalp Kendi Gercek Kimligim AnÇee Rap Piyasasasına Girdikten Sonra Bana Takılan Lakap,2 Yıldır Rap Müzikle Ugrasıyorum İlk Atılımım Norm Grubuyla Oldu ( Ender%Erman ) Daha Sonra Kendi Grubumu Kurdum Benden Kısa Ve Öz Şimdilik Bu Kadar...
- Yeni bir albüm çıkardınız , bu genç yaşınızda gerçekten tutuldun bunu biraz açıklayabilir misin ?
Öncelikle Albümü Cıkarmamın Tek Amacı Gelen Teklifler.. Düşünmüyoduk Yani Henüz Olacak Gözüyle Bakmıyoduk Ama Oldu Bir Anlık Fikir Degişikligi İle Kafamıza Göre Yaptık Bişeyler..Tutulma Sorusuna Gelince İlk 11 Günde 2.456 Dowland Vardı Ve Halada Devam Ediyor. Bizim için Yaşımız İçin Piyasa İçin Oldukça İyi Olduguna İnanıyorum Bu Sayının Sonuçta 3000-4000 Kişinin Bizi Takip Ettigini Bilmek Tabiki Güzel Birşey,Tanınmamda Norm Grubunun Cok Büyük Rolü Var Onlarada Tesekkür Ediyorum...
- Albüm İçin Gerekli Destekleri Aldınız mı?
Kesinlikle Hayır Sadece Kendi Çabalarımızla Ek Birseyler Söylemek Gerekirse Siteleri Kınıyorum 2,3 Site Özellikle Underground Aşamasında Destek Veriyoruz Diyen Reklam Yapan Bu İnsanlara Sadece Gülüyorum,Kendi Koltuk Altlarını Desteklemeye Devam Etsinler Rape Alakası Olmayan Hayatında Raple İlgili Ufak Bir Fikri Bile Olmayan İnsanlar Rap Siteleri Acarsa Anca Böyle Şeyler Olur Zaten
- Peki Norm'la neden ayrıldınız ?
Yorum Yok... =)
- Rap Piyasası Hakkında Ne Düşünüyosun ?
Rap Dinleyen 1 Milyon İnsan Varsa Yarısından Çogu Zaten Rap Yapıyor O yüzden Piyasayı Takip Etmiyorum Türkce Rap Dinlemiyorum...
- Okul hayatın bundan sonra devam edecek mi ?
Kafam Ders Aldıgı Sürece Edecek Sanırım Moruk Sende Nasıl Sorular Soruyosun Böyle Evlenecek misin? Sorusunuda Sorcan mı?
- Yalı Mc's Family Grubu Ve Mc Azekle Diss Olarak Atışmışınız Bunun Hakkında Ne Diyeceksiniz?
Öncelikle Mc Azek Diye Birini Tanımıyorum Gelin Güvey Olmasın Kimse Boşuna Amaçları Bu Zaten,Yalı Mc's Familye Gelince Genellememek Lazım Sadece Gazapizmle Oldu,Ben Norm Grubundayken Norma Gelen Disse Cvp Verdim Sadece Kişisel Bir Sorun Degil Ve Şuanda Ortada Öle Bir Sorun Yok...
- Party Tekliflerine Uçuk Fiyatlar Karşılıgı Gidiyomuşunuz Bu Dogru Mu ?
Sorma Okadar Uçuk Fiyatlara Gidiyorum ki Partylere Gittikten Sonra Eve Nasıl Dönecem Diye Buçuk Atıyorum Yalan Bunlar ...
- Gelecege Dair Planlarınız Var Mı?
Fikir Aşamasındayız Ugrasıyoruz Düşünüyoruz,Çalışmalarımıza Devam Edip Bekleyip Görecez
- Peki neden Rap seni Rap'e sürükleyen neydi ? Ve neden küfür ??
Rap Dediginiz Neki ? Bana Bunun Açıklamasını Kimse Adam Akıllı Yapamaz,Aklından Geçenleri Kagıda aktarmak Herkezin Gözünde eger Buysa Gerçek Bende Ona Göre Davranıyorum,Küfür Ediyorum Çünkü Normal Yaşantımdada Ediyorum,Kasmıyorum Kendimi.. Küfürsüz Şarkı Yapayım Ünlü Olayım Gibi Bir Düşüncem Olmadı İçin Free Takılıyorum Free Dedikleri Şey Rapin Tam İçinde Olan Birsey Bunu Kimse İnkar Edemez Küfürü Sevmeyen Varsa Dinlemesin Beni!!!
- Albümün daha iyi bir tanıtımı için partylere çıkmayı ve ya düzenlemeyi düşünüyor musun ???
Bu Albüm İçin Düşünmüyorum Zaten Gerektigi Kadar Yayıldıgını Düşünüyorum Ve Gelen Party Tekliflerinide Degerlendiriyorum
- Son Olarak Sölemek İstedin Birşey Var mı AnÇee?
Herkese Saygılar Sevgiler ....
- Teşekkürler vakit ayırdıgın için ..
Rica Ben Teşekkür Ederim...
Eyvallah anÇee
Nefret Etsende Beni Ben Yapan Sendin, Teşekkür Ederim Meleğim - Canka